Trouwkoetsen


Je trouwdag is misschien wel de mooiste dag van je leven. Wij hebben de koetsen en de ervaring om voor jullie vervoer te zorgen op jullie trouwdag. We hebben de keuze uit verschillende trouwkoetsen en ook extra opties zoals rolstoeltoegankelijke volgkoetsen voor de gasten of catering onderweg. Lees hier alle info.

De Glasdauer

De Glasdauer is een trouwkoets die open of dicht ingezet kan worden. Het is een koets met een koninklijke uitstraling, een roomwitte lak en een gecapitonneerde bekleding.

Met onze prachtige paarden ervoor vormen ze een perfect decor voor jullie trouwdag.


Onze stoere Friese paarden staan te popelen om jullie in de roomwitte Glaslandauer naar de verschillende locaties van jullie trouwdag te vervoeren.


In een open koets heb je een perfecte band met het weer, je omgeving, de koetsier en de paarden. En als er een buitje komt, is de Glasdauer zo weer dicht.


De Beierse koets


De Beierse trouwkoets is een romantische dichte koets met rondom veel glas. De koets oogt licht en transparant en heeft mede door de kleurstelling en de volledig van glas voorziene opbouw een hippe, feestelijke uitstraling.


Deze trouwkoets kan ook tijdens de fotoshoot in ruig terrein uit de voeten. Onze ervaren koetsiers en de paarden werken als team en zijn zeer goed op elkaar ingespeeld. Keren op smalle wegen, rijden op een drukke autoweg of manouvreren op slingerende paadjes. Het is een vak, en het is voor onze gasten vaak verbazend en een hele geruststelling als ze zien hoe goed we dit vak beheersen.


Vooraf bespreken we uiteraard jullie wensen. Willen jullie dat de palfenier voor de koets uitloopt? hebben jullie voorkeur voor bepaalde paarden? Is er een fotomoment ingepland op een locatie of willen jullie voor maximaal 120 gasten volgkoetsen? Is er een arrangement met catering? Het is allemaal mogelijk. Onze ervaren koetsier en palfenier volgen het afgesproken protocol en jullie hoeven alleen maar in- en uit te stappen en te genieten.


Bij ’t Vossenspan hebben we talloze stellen op hun trouwdag vergezeld en we zijn ons er van bewust dat het een belangrijke dag is voor onze klanten. Elke trouwdag is anders, wij doen dat met passie en maken van jullie trouwdag een feest om nooit te vergeten.

Heeft u interesse? Ga dan naar de contactpagina. U kunt ons e-mailen of bellen. U krijgt dan alle informatie die u wilt en een offerte op maat.


Arrangementen en catering


Bij uw geplande feest (trouwen of anders) kunnen we meer dan alleen het vervoer regelen, we kunnen ook de catering verzorgen. Er moet immers ook gegeten en gedronken worden en we hebben een gevarieerd aantal en beproefde arrangementen. Dat kan een verzorgde lunch zijn onderweg, een eenvoudige koffietafel…
Lees verder