Arrangementen & catering


Bij uw geplande feest (trouwen of anders) kunnen we meer dan alleen het vervoer regelen. Er moet immers ook gegeten en gedronken worden. We hebben een gevarieerd aantal en beproefde arrangementen.

Dat kan een verzorgde lunch zijn onderweg, een eenvoudige koffietafel naast een weiland of onze buffetten zoals het pannenkoekenbuffet, het stamppottenbuffet of het verrassende boerenbuffet met broodjes waarbij de nadruk ligt op met de handen eten.


Bij ’t Vossenspan hebben we echt alles in huis om uw wensen te vervullen. Naast het vervoer in elk seizoen, is er een geluidsinstallatie en optie tot het bestellen van uitgebreide catering in elke prijsklasse. Tegenwoordig willen steeds meer bruidsparen een informele invulling aan hun trouwdag geven.


Het aansnijden van de taart naast een weiland of avondfeest met barbecue? Het is ongedwongen en krijgt een ander karakter. Kinderen vermaken zich ook vaak beter. Ook kan het financieel aantrekkelijk zijn als je kiest voor een barbecue in plaats van een chique diner. Dat is niet alleen goedkoper, maar ook laagdrempelig en informeel.

De traditionele dagindeling en locatie zijn niet meer strak omlijnt, je kunt tegenwoordig alle kanten op. Gelukkig maar, want het is jullie huwelijk en je kunt de trouwdag bijna volledig naar je hand zetten. Naast huwelijksfeesten verzorgen wij ook andere activiteiten, zoals een bedrijfsuitje, jubileum, verjaardag etc. Dus ook als er iets anders te vieren is, is een arrangement bij ’t Vossenspan het overwegen waard.


Heeft u vragen? U kunt ons e-mailen of bellen. U krijgt dan alle informatie die u wilt en/of vrijblijvend een offerte op maat.