Koetsen

Een rit met een koets is een belevenis voor jong en oud. Bij ouderen zijn er vaak herinneringen en nostalgische gevoelens. Voor kinderen is het een geweldige ervaring om op deze bijzondere manier te reizen waarbij de energie geleverd wordt door onze vriendelijke reuzen.

Kinderen kijken vol ontzag naar de paarden. Wat een power leveren die echte PK’s! Bij ’t Vossenspan heeft u de keus uit een groot assortiment koetsen, voor elke gelegenheid en we hebben capaciteit voor groepen tot 120 personen. Onze koetsen zijn ook vrijwel allemaal rolstoeltoegankelijk.


Wij bieden trouwkoetsen, huifkarren, paardentrams, uitvaartkoetsen en boerenkarren. De meeste koetsen zijn voorzien van een geluidsinstallatie. In Nederland is het niet altijd mooi weer en daarom hebben de koetsen verwarming, zodat u bij ons in elk seizoen geniet van een comfortabele rit.Trouwkoetsen

Jullie trouwdag, de mooiste dag van je leven! Je huwelijksdag krijgt een extra dimensie met één van onze prachtige trouwkoetsen Wij beschikken o.a. over onderstaand pareltje, een Koninklijke roomwitte Glaslandauer.

De “Glasdauer” is de ultieme trouwkoets.

Met dit luxe rijtuig en onze prachtige Friese paarden wordt je trouwdag onvergetelijk. De koets kan afhankelijk van het weer open of gesloten worden.
Lees verder


Uitvaartkoetsen

Voor een eervol afscheid kunt u ook bij ons terecht, in heel Nederland. Hierboven ziet u onze nieuwste aanwinst, een gerestaureerde antieke uitvaartkoets.

De klassieke uItvaartkoets; stijlvol en herkenbaar

We hebben de keuze uit verschillende gerestaureerde antieke uitvaartkoetsen, getrokken door onze stijlvolle Friese paarden. U geeft hierbij uw dierbare een prachtig laatste eerbetoon.

De open boerenkar; “bescheiden en toch bijzonder”

U kunt ook kiezen voor een gang naar de laatste rustplaats in een eenvoudige open kar, dat is een nieuwe trend die de nadruk legt op bescheidenheid en eenvoud. Voor de nabestaanden, vrienden en familie kunnen we het vervoer ook verzorgen. Bijvoorbeeld door de verwarmde paardentram in te zetten.
Lees verder