Even voorstellen

Eddy Schipper

Eddy Schipper had van kinds af aan al liefde voor paarden. ’s Avonds en ’s nachts verdiende hij een zakcentje bij door stallen uit te mesten. Als jochie van 9 liep hij soms over de openbare weg met 4 paarden om ze naar een andere stal te brengen. In zijn jeugd werd dus de basis gelegd voor de natuurlijke manier waarop Eddy met zijn dieren omgaat. Eddy traint zijn paarden op een unieke manier vanuit het perspectief van dierenwelzijn. Hij gebruikt geen oogkleppen zodat paarden alles zien. Ook lopen ze op rubber om de schokken te dempen.

Tegenwoordig heeft Eddy een geweldig team waar hij volledig op vertrouwd. Het zorgen voor veel paarden betekent zeven dagen per week, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat bezig zijn met de dagelijkse zorg voor de dieren en het opleiden/trainen van de paarden.

Daarnaast zijn er de vrijwel dagelijkse ritten, variërend van bezoeken aan bejaardencentra tot het rondrijden van mensen die iets te vieren hebben, het organiseren van ponyritten, ringsteken etc.

Bij ’t Vossenspan lopen veel dieren vrij over het erf, in goede harmonie. Honden, kippen en geiten zijn allemaal vrienden van elkaar. Daarnaast zijn er nog veel meer dieren, teveel om op te noemen

Heeft u interesse in één van onze diensten?
Ga direct naar de contactpagina


Tot ziens
Eddy Schipper