Pony- en paardrijden


Wij hebben 4 lieve pony’s en 3 paarden die het altijd superleuk vinden om er op uit te gaan met kinderen. Een rit op een pony is voor kinderen echt een geweldige belevenis.

Pony’s zijn lief voor kinderen en aaibaar. De omgang met paarden of pony’s heeft een positieve effect op de ontwikkeling van sociale vaardigheden van kinderen.


Vanaf ons erf loop je met de pony’s zo de natuur van de Sallandse Heuvelrug in. Dus heeft u zin in een verantwoord uitje met de kids? Voor het geld hoeft u het niet te laten want voor een rit van een uur betaalt u slechts € 20,- per pony. De ritten met paarden kosten € 35,- per uur incl. begeleiding.


Wat een avontuur om samen met onze vriendelijke viervoeters op stap te gaan in de prachtige natuur van de Sallandse Heuvelrug. Het is goed voor de ontwikkeling van kinderen om in contact te zijn met dieren en en een rit of wandeling met deze mini paardjes is het ultieme kinderfeestje.


Wandelen met de pony’s


Ook een wandeling met pony’s is erg leuk. We hebben 4 pony’s en die vinden het heerlijk om te wandelen met kinderen. Kinderen kunnen zich uren vermaken met pony’s en dat komt goed uit want pony’s en kinderen zijn een hele goede combinatie. Trouwens, ook de allerkleinsten kunnen veilig een rit op een pony maken.

Ervaren begeleider


Al onze ritten en wandelingen met de pony’s worden vergezeld door een ervaren volwassen begeleider. Uiteraard wordt ook aan de veiligheid van uw kind gedacht en er zijn helmen aanwezig.

Tarieven

Een rit of wandeling kost per pony € 20,- per uur. Een uur paardrijden kost € 35,- incl. begeleiding.

Interesse?

Ga dan naar de contactpagina. U kunt ons e-mailen of bellen. U krijgt dan alle informatie die u wilt en een offerte op maat.